ÇATI TAVAN LAMBİRİ UYGULAMASI

Evinizdeki konforu arttırmak için teras çatı kapatma yaptırabilirsiniz. En kaliteli ürünleri sektörün ortalamasında fiyata almak için bizi tercih edebilirsiniz. Müşteri memnuniyetine önem vererek sizler için çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz.

ŞINGIL ÇATI YAPIMI

Özellikle son zamanlarda yapılacak olan çatılarda şıngıl çatı yapımı artmaktadır. Bu çatılar özellikle yağışın bol olduğu alanlarda kaliteli bir şekilde yağmurdan korunmasına yardımcı olmaktadır.

ATERMİT ONDULİNE ÇATI YAPIMI

Atermit çatı sistemi çatıların ana bileşeni eternit HR çatı kaplama levhasıdır. atermit levhaları, bitüm emdirilmiş organik elyafla özel bir reçinenin bileşiminden oluşmaktadır. Özel bir yöntemle levhanın bünyesine reçine ile birlikte emdirilen boya, Onduline HR renklerinin en zor koşullarda bile sabit kalmasını sağlar.

TERAS BALKON KAPATMA

En kısa sürede istediğini gerçekleştiriyor ve istediğiniz gibi teras çatı kapatma işlemi gerçekleştiriyoruz. İstediğiniz modelleri sitemizden bulacak ve birçok şık ürünler arasından istediğiniz seçimi yapacaksınız. Kaliteli ürünler ve kapatma için sitemizi tercih edebilirsiniz.

ÇATI OLUK DERE

Çatı oluğu ikiye ayrılır: 1) Asma Oluk 2) Gizli Oluk (gizli çatı) 1) Asma Oluk: Çatının saçak bölümünde kelepçe veya kanca sistemi ile çatı karkasına montaj yapılır. Asma çatı dereler de, PVC dere, bakır dere, çinko dere , galvanizli saç dere, gibi alternatifler bulunmaktadır.

ÇATI USTASI

Günümüzde çatılarda kaliteli malzeme kullanılmaması nedeniyle, çatı ustası ihtiyacı sürekli olmaktadır. Özellikle kış aylarında meydana gelen akma sorunları nedeniyle bu kapsamda dikkatli bir şekilde işlemlerin yapılması oldukça önemli hale geliyor.

AHŞAP ÇATI YAPIMI

Ahşap yapıları seven kişiler için ahşap çatı yapımı oldukça önemli olmaktadır. Özellikle yapılacak olan çatılarda daha kaliteli bir görünümün elde edilebilmesi için çalışmaların yapılıyor olması gereklilikler arasında yer almaktadır.

KİREMİT ÇATI YAPIMI

Sitemizden oldukça uygun fiyata kiremit çatı yapımı için destek alabilirsiniz. Oldukça kullanışlı olan ürünlerimiz kışın yağmur ve kardan korumaktadır. Kaliteli çatı yaptırmak istiyorsanız sitemizden yardım alabilir ve sipariş vermek için iletişime geçebilirsiniz.

PERGOLE ÇATI YAPIMI

Çatıları daha etkili bir şekilde görünüm sağlaması için pergole çatı yapımı kullanılmaktadır. Özellikle yapım açısından da etkili bir şekilde kullanımın olduğu ve sorunların da en aza indirildiği de belirtilmektedir

TRAPEZ SAC ÇATI YAPIMI

Trapez çatı özellikle Amerika başta olmak üzere Avrupa ülkelerinde kullanılmakta olan çatı çeşididir. Ülkemize daha yeni yeni girmeye başlamıştır. Tam 9 katlı özel malzemelerin bir araya getirilmesi ile oluşturulmuş ve bunlarla kaplama şeklinde yapılan çatıya verilen isimdir.

ISI VE SU YALITIMI

İzolasyon işlemleri sayesinde sorunların hızlı bir şekilde çözülmesi de sağlanmaktadır. Bu işlemlerin gerçekleştirilmesi sonrasında etkili bir şekilde sorunlara çözüm bulunması ve bu sorunlardan kurtulunması sağlanmaktadır.

SANDVİÇ PANEL ÇATI YAPIMI

Sandviç Panel yapılarda yalıtım ve izolasyonun tam olarak sağlanabilmesi konusunda özellikle bu konuda yüksek bir performans sergileyecek ürünler tercih edilebilmektedir. Başarılı bir şekilde çatılarda ve yapıların diğer alanlarında yalıtım sağlayacak birçok malzeme üretilmektedir.

DEMİR ÇATI YAPIMI

Profil çatı iskeletleri oluşturup demir çelik çatılar gibi bir çok alanda hizmet vermektedir, çelik konsirüksiyon çatı yapımı depo ahır fabrika benzeri çatılar için kullanılan çelik çatılar üretilmetedir Türkiye geneline hizmet verilmetedir, Demir çatı yapımı demir çatı ustası demir çatı tamiri demir çatı fiyatları

MEMBRAN ÇATI YAPIMI

Özellikle son yıllarda sıklıkla tercih edilen çatılar arasında yer alan ve beğenilen Membran çatı yapımı kaliteli bir şekilde işlemlerin tamamlanmasına yardımcı olmaktadır. Etkili bir şekilde malzeme seçimi yapıldıktan sonra sorunların ortadan kaldırılması da mümkündür.

ÇATI İZOLASYON

İzolasyon işlemleri sayesinde sorunların hızlı bir şekilde çözülmesi de sağlanmaktadır. Bu işlemlerin gerçekleştirilmesi sonrasında etkili bir şekilde sorunlara çözüm bulunması ve bu sorunlardan kurtulunması sağlanmaktadır.

Kurumsal Çözümler

Kurumsal Çözümler Kurum olarak rakiplerimize oranla uygun fiyata hizmet vermeye ve müşterilerimizi fiyat mağduru etmemeye özen gösteriyoruz. Aynı zamanda müşterilerimiz için memnuniyete önem veriyor onlarla çalışma sürecinde iletişimi koparmıyoruz. Memnuniyeti daim kılmak için süreçteki görüşlerini ve önerilerini dikkate alıyoruz. Kaliteli malzeme seçimi de bizim için her aşama da önem arz ediyor. Kalitesiz malzemeyi firmamıza asla sokmuyor sizlere en iyi hizmeti vermek için her detayı hesaplıyoruz. Ustalarımızın sizlerle olan iletişimine ve işçiliklerine önem veriyor bu nedenle çalışanlarımızı tecrübeli ve deneyimli elemanlar arasından seçmeye özen gösteriyoruz. Ayrıcalıklı yapı işlemleri için sitemizi tercih ederek kaliteli hizmet alabilirsiniz. Süreçte olumsuzluk yaşanmaması için süreci profesyonelce planlıyoruz.

Müşterilerimize her zaman en iyi hizmeti vermektir. Sizlere en iyi hizmeti vermek için firmamızı her an geliştirmeye devam ediyoruz. Sizin öneri ve görüşlerinizi dikkate alarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. En kaliteli ustalarımızla en iyi işçilik ile sizlere hizmet veriyoruz. Bu zamana kadar aldığımız olumlu geri dönüşlerle yetinmiyor gayemizi daha da iyiye doğru amaçlıyoruz. Sizlere en iyi hizmeti vermek ve adımızdan her zaman söz ettirmek bizim amaçlarımız arasında yer almaktadır. Malzeme seçiminde de hassas davranıyor kaliteli malzemelerle firmamızı geliştirmeye devam ediyoruz. En kaliteli ürünleri en uyguna almanız için sitemizde fiyat performans alanında da adımızdan söz ettirmeye devam ediyoruz. Kaliteli hizmet için sitemizi tercih edebilirsiniz.

Vizyon olarak kendimizi her zaman geliştirmeye adamış durumdayız. Bu gelişmeyi asla bitirmiyor alanımızdaki modern ürünleri ve yeni gelişmeleri her an takip ediyoruz. Böylece sektörde güncel ve modern ürünleri sizlerin beğenisine sunmaya devam ediyoruz. Aynı zamanda teknolojiyi yakından takip ediyor ve yeni teknolojik aletleri de firmamıza düzenli olarak entegre etmeyi amaçlıyoruz. Teknolojiyi katarak hem kendimizin hem de sizlerin işini daha da kolaylaştırmayı başarıyoruz. Hem geleceğe dönük olarak sizlere yeni ürünlerle hizmet vermeye devam ediyoruz. Sizlere en iyi işçilikte ürünler tasarlamaya devam ediyoruz. Yorulmazlar yapı inşaat firması olarak hep kendimizi geliştirmeye adıyor sizler için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.

TOP Call Now Button